Keitä me olemme?

Me olemme Pohjois-Helsingin Pukinmäessä toimiva asiakaslähtöinen isännöintiyritys. Emme työskentele massaperiaatteella, vaan olemme täällä asiakkaitamme varten. Aatteellamme on myös muita kannattajia, sillä yritys on kasvanut vuosien varrella moninkertaiseksi.


Asiakaskuuntelututkimus 2015

Aatteemme ansiosta olemme myös saaneet hienoa palautetta. TVP Isännöinti sai Isännöintiliiton suorittamassa Asiakaskuuntelututkimuksessa erinomaiset tulokset. Asiakaskuuntelututkimus pureutui taloyhtiöiden hallitusten jäsenten asiakaskokemuksiin isännöintipalveluista. Tutkimus suoritettiin web-kyselynä 28.1-23.2.2015. Tutkimuksen suoritti Good House Oy.

Saimme iloksemme tutkimuksesta loistavat tulokset: yleinen asiakastyytyväisyys nousi arvoon 4,80/5, joka on peräti Suomen paras tulos. Pääkaupunkiseudun keskimääräinen arvosana on 3,66. Suositteluindeksi oli upea 80, asteikolla -100-100.

Minkälaisia palveluita me tarjoamme?

Me haluamme, että yhtiönne voi hyvin. Palvelumme tähtäävätkin taloyhtiön pitkäaikaiseen hyvinvointiin. Verkostossamme on monialaisia ammattilaisia kartoittamassa taloyhtiönne tulevaisuuden ja tämän hetken tarpeita.

Palvelumme TVP Isännöintiyrityksessä:

Isännöintipalvelut
Taloushallintopalvelut
Kiinteistöjen tekniset palvelut
Korjauspalvelut
Kiinteistöjen elinkaaren hallinta ja omaisuuden hoito
Projektinjohto ja juridiset palvelut

Tutustu palveluihimme tarkemmin täällä.

Talon seinä.jpg pixabay


Asiakaslähtöisyytemme kolme peruspilaria

Perustamme toimintamme taloyhtiön hyvinvoinnin, kohdennetun palvelun ja vuorovaikutteisen palvelun varaan.

Taloyhtiön hyvinvointi
Me haluamme, että taloyhtiönne voi hyvin. Palvelumme tähtäävätkin taloyhtiön pitkäaikaiseen kukoistukseen, toisin kuin lyhyen ajan kustannusten minimointiin. Verkostossamme on monialaisia ammattilaisia kartoittamassa taloyhtiönne tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeita.

Kohdennettu palvelu
Jokainen taloyhtiö ei tarvitse samoja palveluita. Olemme iloksemme saaneet asiakkaiksemme niin suuria kuin pieniäkin yhtiöitä. Räätälöimme palvelupakettimme aina yhtiön toiveiden ja omien suositustemme mukaan. Lue lisää tarjoamistamme palveluista täältä.

Vuorovaikutteinen palvelu
Yhteistyö on kaksisuuntainen katu. Isännöitsijämme ja henkilökuntamme ovat täällä asiakkaitamme varten ja olemme mukana niin taloyhtiön vaativissa päätöksentekotilanteissa kuin asukkaiden arjessa. Isännöitsijämme tukevat taloyhtiönne päätöksentekoa pitkäaikaisella asiantuntemuksella ja varmuudella. Olemme myös mukana asukkaidemme arjessa sosiaalisessa mediassa ja muissa kanavissamme. Me haluamme kuulla asiakkaitamme, sillä parhaat ratkaisut löytyvät yhteistyön ja keskustelun kautta.