Keitä me olemme?

 

TVP isännöinti Oy on nyt osa Kiinteistö Tahkolaa

 

Minkälaisia palveluita me tarjoamme?

Me haluamme, että yhtiönne voi hyvin. Palvelumme tähtäävätkin taloyhtiön pitkäaikaiseen hyvinvointiin. Verkostossamme on monialaisia ammattilaisia kartoittamassa taloyhtiönne tulevaisuuden ja tämän hetken tarpeita.

Palvelumme TVP Isännöintiyrityksessä:

Isännöintipalvelut
Taloushallintopalvelut
Kiinteistöjen tekniset palvelut
Korjauspalvelut
Kiinteistöjen elinkaaren hallinta ja omaisuuden hoito
Projektinjohto ja juridiset palvelut

Tutustu palveluihimme tarkemmin täällä.

Talon seinä.jpg pixabay


Asiakaslähtöisyytemme kolme peruspilaria

Perustamme toimintamme taloyhtiön hyvinvoinnin, kohdennetun palvelun ja vuorovaikutteisen palvelun varaan.

Taloyhtiön hyvinvointi
Me haluamme, että taloyhtiönne voi hyvin. Palvelumme tähtäävätkin taloyhtiön pitkäaikaiseen kukoistukseen, toisin kuin lyhyen ajan kustannusten minimointiin. Verkostossamme on monialaisia ammattilaisia kartoittamassa taloyhtiönne tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeita.

Kohdennettu palvelu
Jokainen taloyhtiö ei tarvitse samoja palveluita. Olemme iloksemme saaneet asiakkaiksemme niin suuria kuin pieniäkin yhtiöitä. Räätälöimme palvelupakettimme aina yhtiön toiveiden ja omien suositustemme mukaan. Lue lisää tarjoamistamme palveluista täältä.

Vuorovaikutteinen palvelu
Yhteistyö on kaksisuuntainen katu. Isännöitsijämme ja henkilökuntamme ovat täällä asiakkaitamme varten ja olemme mukana niin taloyhtiön vaativissa päätöksentekotilanteissa kuin asukkaiden arjessa. Isännöitsijämme tukevat taloyhtiönne päätöksentekoa pitkäaikaisella asiantuntemuksella ja varmuudella. Olemme myös mukana asukkaidemme arjessa sosiaalisessa mediassa ja muissa kanavissamme. Me haluamme kuulla asiakkaitamme, sillä parhaat ratkaisut löytyvät yhteistyön ja keskustelun kautta.