Sähköisen asioinnin avulla voit tilata asiakirjoja, tehdä muuttoilmoituksen ja muutostyöilmoituksen ja ilmoittaa omistajavaihdoksesta.

Asumisinfo – Elokuussa 2017 TVP ISÄNNÖINTI ottaa käyttöönsä asumisinfon, johon pääset kirjautumaan tämän linkin kautta: https://palvelu.asumisinfo.fi
Asumisinfo tehostaa viestintää ja asiointia taloyhtiöön ja asumiseen liittyvissä asioissa. Asumiseen ja taloyhtiöön liittyvä tieto on aina saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän väliseen viestintään palvelussa on oma osionsa.

Asiakirjojen tilaus – Tilaa tarvitsemasi asiakirjat kätevästi sähköpostilla. Toimitamme asiakirjat sinulle parin päivän kuluessa sähköpostilla tai postitse.

Muuttoilmoitus – Kun muutat uuteen taloyhtiöön, on siitä ilmoitettava isännöitsijätoimistoon, jotta voimme merkitä uuden asukkaan mm. taloyhtiön talonkirjaan.

Omistajavaihdos – Kun olet ostanut taloyhtiöstä huoneiston, sinun tulee tehdä ilmoitus isännöitsijälle omistajavaihdoksesta. Tätä kutsutaan osakerekisterimuutokseksi.

Muutostyöilmoitus – Heinäkuussa 2010 voimaan tulleen uuden asunto-osakeyhtiölain mukaan yhtiön osakkaat ovat velvollisia ilmoittamaan huoneistojensa muutostöistä. Voit tehdä ilmoituksen tulostettavan lomakkeen avulla.

Yhteydenottolomake – Mikäli asiasi koskee jotain muuta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.